Din leverandør av stålarbeider for alle formål
Header

Produkter

Con-Serv kan produsere et vidt spekter av produkter innen vanlig stål, rustfritt og aluminium. Vi presenterer bare noen få hoved produkter på denne siden, har dere ønsker eller spørsmål ikke nøl med å ta kontakt.
Vi kan utføre ulike reparasjoner/ombygging av utstyr og bygg, både for industrien og privat kunder.

Stål bygg
Vi sveiser og monterer  elementer til stålbygg av alle slag. Alle bygg og deler til bygg  blir levert med dokumentasjon og sertifikater.

Hal Øyvind sveiser

Porter, rekkverk og gjerder
Vi kan lage porter i forskjellige utførelser. Rekkverk kan lages for innvendig og utvendig bruk. Vi monterer med og uten glass, i rustfritt eller vanlig stål. Vi kan galvanisere, lakkere eller pulver lakkere alle deler før montering. Stolper til flettverksgjerder blir pre-fabrikkert på verkstedet før oppsetting.
Smijerns gjerder lages på mål.

 

Rekkverk svart ute kuvika      portDSC_0095_1

 

Trapper
Vi produserer både innvendige og utvendige trapper. Trappene kan lages som lakkerte stål trapper med stål eller eike trinn. Trinnene kan også flislegges, alt etter kundens ønske.

 

Trapp Kr. SandDSC_0020

 Transport skruer.
Transport skruer blir fagmessig fremstilt og balansert før de forlater bedriften

CIMG1945  CIMG1948

Beslag.
Bedriften har både platesaks og plateknekke  som sikrer en stabil kvalitet på alle beslag. Vi knekker både rustfritt og aluminiums profiler

Verksted

 Is anlegg.
For Frio Nordica  produserer vi og setter opp is anlegg over hele verden. Det meste av deler blir pre-fabrikkert på verkstedet før de sendes til lokasjon.

 

Is anlegg

 Stativ for kildesorterings dunker
Etter ønske fra privat kunder har vi laget et enkelt og funksjonelt stativ til kildesorterings dunker. Stativet kan utvides til fem eller flere dunker dersom ønskelig.

Søppel stativ

Transportabel kiosk
Mange driftige mennesker ønsker å selge eller vise frem sine produkter fra små kiosker, som kan flyttes etter behov. Ofte er det  billigere å få laget en tilpasset kontainer eller leie over flere år. Bildet viser en is kiosk.

 Flytting av is kiosk

Spesial Container type 3-1
Denne containeren er et referanse produkt for Con-Serv. Mulighetheten til å tre doble arealet av en standard container er en unik mulighet når plass er en begrensning. Bildet viser en vanlig 20 fot kontainer, som oppslått gir ca. 35 m² gulv areal. Kan brukes til alt fra kontor, spise eller arbeidsbrakke. Slås opp på ca. 20 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply